Medlemskap

Nu kan du lösa ditt medlemskap för 2021

[Öppna här]
Unitedtipset

Nu kan du lämna din tipsrad för 2021

[Öppna här]Inför säsongen 2021

2020-02-15

Då närmar vi oss allvaret igen, och som vi längtat. Tyvärr håller pandemin oss fortfarande i ett järngrepp men hoppet om att kunna samlas på Tunavallen igen släpper vi inte.

Som de flesta av oss vet så står inte svenska mästarna Kopparberg/Göteborg som motståndare i år utan heter numera Häcken men det är en cirkus som vi lägger åt sidan. Vi kan dock glädja oss åt att AIK och Hammarby gick upp till damallsvenskan, nu håller vi tummarna för att vi kan åka och se bortamatcherna mot dem. En nyhet inför denna säsong är att endast ett lag kommer åka ur medan hela tre lag kommer gå upp från Elitettan vilket innebär att Damallsvenskan utökas till 14 lag nästa år.

När detta skrivs har vi hunnit med en träningsmatch borta mot Rosengård som slutade med förlust 0-2. Nu stundar ytterligare några träningsmatcher innan det drar igång på allvar med matcher i Svenska cupen och därefter seriepremiär i årets Damallsvenskan.[för exakta datum klicka här]

Årets nyförvärv består av: Emma Holmgren (Uppsala), Emma Östlund (Örebro) och Felicia Saving (Hammarby).
Från ungdomsleden flyttas dessa ”trotjänare” upp: Chloe Eriksson, Lucia Duras och Elisabeth Tillenius. Vi hoppas även att få se Cajsa Åkerberg, Sonia Okobi och Emma Engström så snart som möjligt efter sina skador. Transferfönstret stängs 31/3 så det kan fortfarande bli förändringar. Vi önskar er alla lycka till.

På förlustfronten antecknar vi Julia Tunturi och Cosette Morche. Även er önskar vi lycka till, men inte fullt lika mycket om ni spelar match mot United...

Tuna12 riktar ett stort grattis till vår lagkapten Matilda Plan som sällade sig till tidigare vinnare såsom Sebastian Samuelsson och Patrik Sjöberg när hon fick Sportspegelpriset under Idrottsgalan för sin förmåga att på hög nivå bedriva elitidrott inom två sporter.

Vi passar på att påminna om två saker;
- Ni missar väl inte att lämna in Unitedtipset där hälften av intäkterna går till laget i våra hjärtan och resten till de tre bästa tipparna. Nytt för i år är att man även kan tippa i ett lag. Det kostar inget extra så skrapa ihop ett lag med kompisar, arbetskamrater eller familjen och utmana oss i Tuna12s styrelse om vem som har högst snitt. Titta under fliken "Unitedtipset" på hemsidan.
- Tuna12s medlemskort för 2021 kommer snart att finnas till försäljning. Titta under fliken "Medlemskap" på hemsidan.

Om inga nya restriktioner tillkommer ses vi väl på Papas Tapas Andra Sidan!


Tuna12 (genom Anders Enberg)Samkväm vid bortamatch

2021-03-14 Sundsvall DFF - Eskilstuna United (svenska cupen)Vi träffas på Papas Tapas Andra Sidan för att tillsammans titta på matchen.
Mer information kommer via sociala media i anslutning till matchen.Årsmöte

2021-03-18 18:00

Papas Tapas Andra Sidan


Motioner skickas senast två veckor före mötet till info@tuna12.se
Antalet välkomna på mötet blir beroende på Coronarestriktionerna.Samkväm vid hemmamatch

2021-03-21 Eskilstuna United - Hammarby IF (svenska cupen)Vi träffas på Papas Tapas Andra Sidan för att tillsammans titta på matchen.
Om publik tillåts så kommer vi naturligtvis att gå till Tunavallen för att se matchen.
Mer information kommer via sociala media i anslutning till matchen.Samkväm vid bortamatch

2021-03-27 KIF Örebro - Eskilstuna United (svenska cupen)Vi träffas på Papas Tapas Andra Sidan för att tillsammans titta på matchen.
Mer information kommer via sociala media i anslutning till matchen.

Spelschema [Öppna här]


Uppladdning vid hemmamatcher

Vid hemmamatcherna träffas vi före matcherna på Papas Tapas Andra Sidan för samkväm.

Samkväm vid bortamatcher

Vid bortamatcherna träffas vi på Pappas Tapas Andra Sidan för att se matcherna tillsammans.

Bortamatchresor (planerade)

Pga. Corona så är det svårt att planera vilka matcher som föreningen ordnar med buss till, men ambitionen är att åka på matcherna mot; AIK, Djurgården, Hammarby, Örebro, Linköping och Göteborg.

- Resorna har subventionerade priser tack vare våra sponsorer.
- Medlem åker till rabatterat pris.
- Information om pris, tid för avresa, program och samlingsplats för avresa kommer i anslutning till resan.
- Tuna12 förbehåller sig rätten att ställa in resa om för få anmäler sig!